KÖPVILLKOR

De här Allmänna villkoren är tillämpliga på det köpeavtal som du som konsument sluter med Lappland Solar AB org nr 559227-1422,  ägare av budgetsolar.se.

Priserna är i sek moms är 25% för alla varor.

Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle uppstå, så förbehåller sig Budgetsolar.se rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om. Du har i så fall din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning

Leverans

Budgetsolar.se använder följande frakt alternativ.

Paket med eller utan hemleverans , vi ska försöka att hitta billigaste frakt alternativ för våra kunder, som innebär att vi skickar med olika frakt bolag.

Den normala leveranstid är 1 – 20 arbetsdagar från det att Budgetsolar har bekräftat din beställning avvikelse kan förekommer och vi kontaktar dig i så fall.

Försändelse som inte har hämtats ut inom fjorton  dagar återsänds till Budgetsolar.se Om detta händer debiteras du en avgift på 4000 kr plus ev. påminnelseavgifter för kostnader som har uppstod av retur hantering  Vid o utlösta paket gäller inte ångerrätten. Samma gäller en hemleverans som inte tas emot.

Ångerrätt och retur

Du som konsument har alltid fjorton  dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan kommer retur bra skick

Returer måste sändas som företags paket då vi inte har möjlighet att hämta ut de.

Returadressen är:

Lappland Solar AB

Strovägen 254 

917 93 Lajksjöberg

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta vår kundtjänst på info@budgetsolar.se Du får en retursedel för att skicka tillbaka varan på vår bekostnad.

Om vi inte kan ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. 

Vi kan tyvärr inte ersätta de kostnader som kan uppstå i samband med installation eller demontering av varor i samband med reklamation.